About Us

My photo
Jynxville., Jynxstate., Brunei
Jynx, seven and seven only. everytime ya hear our names are mentioned, chills tingling down ya back. sorry, its not our fault we're this way. :)

Sunday, 2 August 2009

atu yaa,^ ganya.

keyword: ^:tidur #:tebangun
sidix: hai sahash ^,# jadi main kad krg malam?
sahash: awu cam cam brit. kanapa?
sidix: ihh,kadayan kau ani ehh. ^#
sahash: ihh,bakas ku blajar arh si ummi.
sidix: yakah,aku blajar speaking black english arh si dezy ehh. ^#
sahash: baik tu ehh,btw si jibah bawa tani ke gadong esuk ikut ko? aku kesna pkai bas gurongss ni,kau cana?
sidix: yakah? ^ # ikut ku ehh,aku kesana pkai krita ijau kali tapi krita ijau abis minyak ^ # nda apa lah ku surung sja krita ijau atu ke gadong. cna?
sahash: bh ok tu,mun ko nyurung jan ko tidur ehh krg sambil sambil ko nyurung kuruh kuruh ko,tepikat krg bini bini di gadong kn kau krg,aku kn kawin jua ku,bkannya kau saja.
sidix: bh nda apa tu,ku tinggal tinggali krg mun ada bini bini lawa ku tejumpa.
sahash: ehh btw lupa ku ehh,si sai bwa tani mkan hari ani jua di My Nest Cafe.
sidix: bh lakas tah ^.

Si sahash menyikut si sidix ke cafe psal sidix tetidur tadi mendangar crita si sahash.
Di My Nest Cafe,4.07 pm
Sai: ehh kamu btah jua.
sidix pun bangun dengan happy happy nya.
sahash: andgnya,kami jlan pkul 1.07 pm tadi,aku btah bejalan bh ehh,menyikut sidix bkannya sanang.
sai: lain kali bali wheelbarrow ehh sahash.
sidix: sori ehh,andg hobi ku wah tidur ahh.
sai: aku kn lanja kmu crispy lekor hari ani,anu ada stock clearance bh hari ani.
sidix: bh okay tu.
20 jam kemudian
sidix: ^
sahash: bh sai kami dua balik dulu ahh,cam cam brit
sai: bh brit tecirit
si sahash pun menyikut sidix lagi.

telipun si sahash bebunyi,lagunya cemani 'peng ti hai ju ku wei op kai liau'
sahash: halau,kanapa?
msa sahash ngangkat telipun sidix pun di ampai nya di bawah ngan kasar kasarnya atu pun sidix nda tebangun,bnar tah sidix ani.
nb: woi! jgn lupa liat dpmm fc blawan krg mlm kul 7.07 pm
sahash: bh bh burr burr bnar ehh.

di stadium 7.07 pm dpmm fc blawan begagar fc
sidix: #
sidix: ehh smpi udh sahash.
sahash: ehh awu,mcm unta dh aku ani ahh.
sidix: ahahaha ^ #
sahash: mna si nb ani ahh. kta kn jumpa di sini.

di tempat lain,arh bawah pukuk klapa,si nb be dating sma si munim.
nb: hit it munim
munim: you want me hit hardly or not?
bhapa durang ani kan? kan tau bh baca selanjutnya yaw.
sahash tejumpa durang
sahash: woi! bhapa kmu yaw,ehh bnar di sini kamu bemain kah? angla.
sidix: *bunyi kuruh* #
munim: awu lerr,nyaman kali ahh main di sini sunyi lagi
sidix: ehh kamu ani nda membwa aku,favourite permainan ku jua ni ehh.
rupa rupa nya durang main kad!! ehh saspen bnar ehh pkir tah apa.
sahash: bh lakas tah liat dpmm fc ahh.
7 minit kemudian,perlawanan pun abis.

sahash sma sidix selanjutnya ke rumah si mirah. di rumah si mirah ada si ann. durang ani sleep over activity ni bh ehh. yatah sahash sma sidix sleep over lah di rumah si mirah. so durang bahagia di rumah si mirah bemain,kuat kuat bh durang sahash sidix ah bemain,angla. Macam klawar dah bh sidix ahh,tidur pagi malam bangun haha.

DURANG MAIN APA MALAM MALAM? OH GOSHH.

No comments:

Post a Comment