About Us

My photo
Jynxville., Jynxstate., Brunei
Jynx, seven and seven only. everytime ya hear our names are mentioned, chills tingling down ya back. sorry, its not our fault we're this way. :)

Wednesday, 1 July 2009



bahapa JYNX masani kan?



well just so you know JYNX masani sehat-sehat saja..tapi ada la jua yang damam atu..tapi okay-okay la udah masani .alhamdulilah~ JYNX rindu-rindu an each other.aww,isnt that sweet.hmm..au deh..kami rindu kamu jua..





SAI aka the first :; alhamdulilah,sai telah kembali dengan selamat dari KL pada 29june2009.bnar nya ia nda tau wah holiday kana extend ahh..mestilah ya inda tau,ia baru balik dari KL xa.tapikn..si sai ani rugged,nasib jua ada urg gitau ia..this 'someone' kami pun nda tau siapa.,si rafi kali.yala ia feel macam HAMPA!!,pasal 'this someone' ani ta pulang yang gitau,bukan pulang kami yang gitau.huuh..WE'RE SORRY SAI.tapi sai keep it cool and cool coz she's cool.


EENBIE aka the second :; eenbie masani sehat as always,ia sekarang enjoy MEREJECT laki2,so far masani 4 urg dah di reject nya. jahat eh.nada deh.aku asen saja.heartbreaker?NO SHE IS NOT. she's just waiting for this guy named "MUNIM" hmmm~ stay strong eenbie.





MIMING aka the third :; ia ani makin hari makin lalah ni,malar bjalan kgdg tia kpantai.inda tau KANA KUARANTIN KALI.inda pandai teranah,tapi ani okay udah ni.jarang udah ya kn bjaur.homework nya baru sikit dibuat nya.hmmm..ia masih into si "N" theres no doubt about this.






ANN aka the forth :; ugh,anak ani? jarang udah online.still working on her PHYSICS ASSIGNMENT,i guess.ia ada kejumpaan laki2 dmall,and she said it was very HUMILIATING!!but yet brought her a wide satisfaction in the end.ia dapat email laki2 atu.puas ati nya.tapi ia ani setia jenis nya, masih jua kn stick to FEZZ.pedah ada laki ngurat ia.






JAEBUM aka the fifth :; huhh INLOVE la,. sama sapa?sama sapa lagi? sama KAMI la!! ahah.au deh sama AINUL ta. ia malar jumpa ainul dgdg.dsna sama disini. cinta durang masani makin membara,makin kuat.cinta nya arah kami pun makin kuat,lagi hebat..like..crazy!






DAISY aka the sixth :; ahh..anak ani ahh..ia ani rindu kan buat si eenbie mintal ni.suka ya mbuat si eenbie mintal taim skulah.ani nda skulah,nda ya dapat buat si eenbie mintal g..eh telarah ku anak ani.hmm..ia masih ada rasa 'sayang' arh laki2 poklin yang di galar nya si LIPAN atu! ahh in order to ilang kan perasaan atu.udah buka skulah ani ia sama si eenbie buat something yang durng pangil 'the sexy comeback' kan menunggap junior2 la tu.shhh..







UMMI aka the closure :; sifat nya yang selalu kan aambil tahu ani mbuat nya tau pasal syndrome ani.syndrome apa? ni pasal H1N1 ah sama HIV tu dangan nya..bisai ni ia ahh,taim holiday urg enjoy behapa.kalau ia inda..ia mcm professor,mencari apa punca penyakit2 ani.kalau pasal penyakit semua ia tau ni.tanya saja ia.







hmm..enjoy and thanks for reading


No comments:

Post a Comment