About Us

My photo
Jynxville., Jynxstate., Brunei
Jynx, seven and seven only. everytime ya hear our names are mentioned, chills tingling down ya back. sorry, its not our fault we're this way. :)

Monday, 31 August 2009

Jynx Island

7.77 am
Sai,ann,myra dtg awal ke club psal durang semangat kn blayar. First time bh ni Jynx tujuh tujuh blayar ke Jynx Island. Yg lain,mcm si gbah,nb,ummi,dezy akhir sikit psal durang ada problem sikit. Mun si gbah problem nya,tayar krita si ainul kuyak psal ada kuyuk ngigit,nda puasa kah kuyuk ani hmmph. Mun si dezy,si ajrul masalahnya,sal si ajrul nyamal psal nda kna bwa HAHA,kesian bnar ehh. Mun si ummi,lain g msalahnya,msalahnya kaki nya tepuruk arh lubang jamban yatah pakaian nya basah. Yatah si ummi memerlukan masa tuk 'get ready',TAPII masa iya menerikah tiba tiba tutup tia karan ani. Jynx mesti masuk Flight pkul 7.77 pm . Yatah durang yg awal dtg atu btah tah nunggu tuu. Mun si nb,ada tah krg tu.

8.37 am
Si gbah pun dtg sma si ainul. Si ainul ani menangis dtg dtgnya ahh. Psal apanah. Psal kn mun si gbah blayar rindu jua tu yaa. Cmna kn becinta anii ahh,pyah ehh.
'Mummy,rindu jua daddy tu'ckap si ainul arh si gbah [catu lah bunyi nya durang be sweet haha]
'Mummy jua windu daddy ehh' blas si gbah

8.45 am di rumah si dezy
si ajrul kerumah si dezy psal rancangannya si ajrul kn ngantar si dezy ke airport yatah iya ke rumah si dezy atu. msa di rumah si dezy atu,si ajrul ani nyamal tia tiba tiba msa si dezy ngangkat begnya ke krita si ajrul. Tau tau lah kmu mun si ajrul menyamal,penuh perasaan dengan emosi emosi nya. Pas tu sampat g durang betangkar tu sambil sambil si dezy ngankat beg ahh. Cemani critanya,si ajrul ani ngusut bh arh si dezy,nya 'dezy darling,jan btah ah arh island ahh' Nya si dezy 'nada ku batah ni ganya sebulan,apa jua gnya sebulan' tapi kan dlm hati si dezy ckap cani 'yatabah ajrul,rindu jua tu sebulan bh tu,si ummi ani bnar merancang tinggal arh island ani btah,pkirnya apa kali rindu ani,siksa bh tu nda bejumpa'

Bersambungg.........

No comments:

Post a Comment