About Us

My photo
Jynxville., Jynxstate., Brunei
Jynx, seven and seven only. everytime ya hear our names are mentioned, chills tingling down ya back. sorry, its not our fault we're this way. :)

Thursday, 11 June 2009

SPORTDAY KALI KE-7,11th June 2009.

After we had our competition,we went to the sportday at BALAPAN by a COMA bus,BU4556.
Dyg Hajah Bushrolana: Apa yang terjadi sebelum kamu the JYNX sampai di balapan maksudku di bus?
Kami bnarnya memplaning kan tukar bju BEBAS,sebelum kami arrive tempat destinasi kami. Tapi hanya si jibah,si dezy,si ummi sahaja yg bertekad kuat untuk bertukar baju. Yg lain pkai slipar bebas sahaja. Firstly,si ummi,iya transform from UMMI jadi UMMI bebas psal dri bju skulah iya tukar jadi bju bebas,iya tukar baju kira-kira hanya 32 saat. Manakala si jibah,dia transform from jibah jadi gbah juen psal dri putih merah jdi juen kira-kira hanya 76 saat. Dezy,bertukar baju sewaan dari jibah sma ummi,nda bebyar! free for JYNX,kira-kira 1 minit! Durang nda mau tukar baju psal durang,ugh,cute.Yg si jibah ummi dezy,durang bebas sdah psal durang tukar bju bebas,ada soalan lagi dyg?

Awg Haji Sup: Then sudah kmu arrive,apa yang terjadi?
Kami plan yg empat blum bebas atu kluar masuk ke balapan dulu sementara yg tiga ke swimming pool untuk menunggu durang sampai dtg. TAPI!! Ada yang menganggu kami,iaitu CIGUAN GROUP,ciguan group marahi yg empat bebas tapi kami tiga bebas ke security house untuk berteduh psal PANAS KALIAH!!! Main plan kami bnarnya,kn swimming bkan kn ke sportday TALUR bnar ehh. Tapi nda apa kami berjuang lagi untuk msa dpan okay? Btw yg tiga bebas msuk udh ke swimming pool untuk tukar bju,mencacah,meliat and merasa. Total kami tiga bebas ialah = $6. Then kami tiga bebas kluar dri swimming house slpas kami tukar bju nda bebas,then kami aga empat bebas di jamban balapan. Btah sangat durang tukar baju!!!

Alai memalau: Msa kamu msuk di balapan,bhapa tah kmu tu? Memalau? Bekhayal? Mabuk?
JYNX: Nda lah,kau sja yg memalau!
Alai memalau: apa memalau nyamu kn kediaku?!
JYNX: AWU LAH,mun namamu memalau,palau kali!
Ummi: WOI! PALAU JUA EH! DIAM WAH,KN INTERVIEW JUA NI,GET OUT MEMALAU! SHITT!!
Gbah: Oi memalau,SHIT!

Okay,back to our story!
Dk. Dua ringgit UHU: Kamu bli makanan dua ringgit tah?
Oh please ahh,tapi kami bli minuman sja,si sai bli kelapa piasau,si dezy sma si ummi bli coca cola.

Sawan Bini: What can I do for you. I'm guilty. Oh! He's so stubborn.
Ummi: Minta tampar ko?!
Sawan Bini: Oh No! Don't! You can't do that!
Ummi: Aku tau muha mu atu tempat menampar,nda jua pyah kali ah. Keluar dri bilik ani atau pun ku buat sesuatu yg memburuk kan ko?!
Sawan Bini: Oh Yes,saya akan keluar!

Okay! Sawan Bini telampau annoying untuk si Ummi.
Hajah Kimono: Sampai di sini saja interview kami,nanti ada kami contact kamu lagi untuk interview selanjutnya.

YAY! ATU LAH YG TERJADI SEMASA SPORTDAY KALI KE-7!
Written by: Ne-Yo and StarGate.
JYNX 7

No comments:

Post a Comment