About Us

My photo
Jynxville., Jynxstate., Brunei
Jynx, seven and seven only. everytime ya hear our names are mentioned, chills tingling down ya back. sorry, its not our fault we're this way. :)

Wednesday, 10 June 2009

Apa yang terjadi JYNX jika,

Aku sebagai wakil JYNX,teka aku siapa,memberitahu bahawa kami JYNX nda dpat kmu pijak pijak. Kami tau kami annoying,mcm kmu atu nda. So disini aku kn becerita sesuatu yang telah terjadi pada kami akhir akhir ani.

SAI,1st,
Iya 'gobak [fuklinneh sikit]'. iya selalu bwa lekor mun kmi semua stayback. iya bahagia jdi dirinya sendiri. mcm biasa drivernya tetap AMIR [sori mir,ada kesalahan tapi mir tetap bangga selalu migang krita]. Alhamdulilah,iya sihat wal'afiat dan tetap semangat lekor walaupun ladanya manis sai. 1/7 markah yg ku bgi ko,tapi walaupun satu,tetaplah bangga sai psal ko yg paling satu dlam tujuh okay,jan gugurkn semangat mu tetap lah jaga.

NB,2nd
MUNIM,nama lelaki yg selalu di idamkan oleh dia. iya selalu cari munim dimana pun iya berada,ya jaa nb?? semangat munim dimana mana. aku harap munim cari ko jua nb. jan lpa iya ani semakin hari semakin telinga[selalu migang tlinga urg]. kami slalu tunggu iya kalau nda iya ckap 'biar tia ku mati disni ani',kami nda mau iya mati tapi kmi mau iya collapsed sja HAHAHA. ceramahnya bagus,dpat dirasakan dpat di rsa di dalam hati ani tapi cramah nya kadang2 mcm membri ssak jua. tapi kalau bgi markah over tujuh ku bgi ko 2/7 nb,keep it up. NICE WORK,GO FOR MUNIM UNTIL MINUM MUNIM!!!

MYRA,3rd
Muhanya mkin lalah,mun skali bangang sejalan atu bangang,tapi cute jua lah mun iya bangang,mcm urg sbalah rumah ku HAHAHAHA,sori mirah hee. ku rsa si mirah ani semangat dalam practice,mun ada practice iya yg pling laju tuu,apanya si nb 'biar tia ku mati disini ani'. tapi markah untuk mu 3/7,your work still being constant but I like it,Try to improve..

ANN,4th
apa sja yg namanya '4' or 'empat' iya slalu asak walaupun atu menyasak iya slalu mengasak,okay? alhamdulilah,mkin sihat sehari hari. si ann ani info psal SJ ni,apa sja yg terjdi pada SJ,iya yg slalu gtau kami,dn iya slalu numbur empat. iya sdar yg iya tinggi so iya tinggi lah,apalah. iya tau yg iya cute yatah kami nda tau tu ann. tapi tetap markah mu 4/7,you're good in four but you're bad in other numbers.

GBAH,5th
bru bru ani iya BIRTHDAY,so HAPPY BIRTHDAY gbah. we always love you until we love you with glowing in it but we lekor with dome okay. gbah ani mkin sehari mkin setia. we like your change gbah and we need the improvement. gbah sdar klau kmi sdar psal msih pgi lah,apalah beg's bnar ehh. iya happy klau kmi happy tapi iya nda happy klau iya tidur mati!!! WOI! A sheet of paper! HAHAHAHHAHAHA. 5/7 FOR YOU GBAH,Try to get two okay!

DEZY,6th
Alhamdulilah,iya dpat lupakan lipan bangas yg bebau bau ugh lipan yg hancur larak g tu antah antah bangkak,sbar sbar,atu sedikit demi sedikit. iya mkin sihat klau iya melupakan urg atu. iya slalu menjdi partner si ummi. iya nda dpat buat apa apa klau nada si ummi. tapi kami bangga klau iya brubah jdi dri sndri aka PURE TO BE YOURSELF. kami happy dez klau kau happykan sesuatu yg bkan tentang urg atu, kami senyum klau kau senyum ikhlas. kmi sdar klau kau sdar okay! 6/7 untukmu dez,aku hrap kau dpat satu markah atu lgi klau kau berjuang untuk melupakan,kita sama sama berjuang menulung kau,okay! YOU CAN DO IT!!!!!!!!!!!!!!

UMMI/RINA,7th
siwon,bagusnya disebutkan cigu siwon,yg muhanya kn sma dgn siwon. iya mkin happy tapi kmi nda tau psal apa,psal apa kn mie. penyakit penyakit yg iya sudah plajari dri Dr. House Gregory M.D: SAWAN,MENIGITIS SYMPTOMS,BROKEN HEART SYMPTOMS,BRAIN CANCER,BREAST CANCER,ALL CANCERS,UNDER PRESSURE,AND MANY MORE,tapi iya concentrate slalu arah penyakit SAWAN psal antah,kmi nda tau napa,maybe iya kn ngubati si sawan atu kali!!!!penyakit yg smpi ani nda mau baik! kmu mau tau apa tnya si ummi lahh. HAHAHAHA. BUT FOR YOU I GIVE YOU AN EXCELLENT MARK 7/7,because you're nobody nobody! tapi keep it good,try to give attention to the others!

Overall,JYNX tetap JYNX! You know that!
Written by Ne-Yo & Stargate.

No comments:

Post a Comment