About Us

My photo
Jynxville., Jynxstate., Brunei
Jynx, seven and seven only. everytime ya hear our names are mentioned, chills tingling down ya back. sorry, its not our fault we're this way. :)

Saturday, 16 May 2009

Jynx's tour to KB- Seria (BSP) ho-yeahh!

Ani taim kami semua berdangdut didalam bas,, dangdut jawa lagii tuu hahahaa... goyang

Dangdut Jawa Maju Jaya!!! hahaha ayuh goyang duyuhh!!


eh eh.. siapa lagii nii tidur ani? macam si dezy? haha tidur ta ya jua anak sorang anii.. adihh~ ngalih lah tuu, sal nda kan dibuatnya,, hhahaa sweet dreams baby.. :)

*yawning* "ngantuk ku ehh, batah lagi kan ke seria anii, bek tah ku tidur dulu, sai aku minjam pahamu ah, ming, aku minjam bantal mu ah bah.. ehh kajap.. aku masang lagu duluu" hahhaaa eenbie eenbie

Inilah model iklan gigi yang terbaru dan yang terfamous di BRUNEI!! gahahaahaa.. wow bersinar dan berkilau jua gigi si eenbie sama si ann ani.. well ladies, KEEP IT UP! btw, jan luan over ahh, macam kan buta mataku meliat, haha kidding kidding, JEEZ I SAID I WAS KIDDING!!

JENG JENG JENG!! yes everybody, this is the truth!! teacher kami yang menjaga kami didalam bas sedang MAIN PSP!! *shocked expression* haha.. nadadih,, biar ta ya bah,, kami sayang teacher kami kalii ahh.. hahaa.. relax saja ya main psp ahh.. haha.. YOU ROCK TEACHER!

si miming is saying to the camera "yes!! aku dapat emel si Na*** dah, so karang malam ku betxt sam ia nii,, oh yes, I LOVE SERIA,, hehe ," nya sii ann, "manasaja tah ming~ asalkan kau bahagia, anu, carikan ku kraja eeh, kalau buleh jadi athletic model kah? buleh? gila jobless ku bah"

Ann's expression is saying " huh? kamu kan suruh aku kraja? well? aku jobless pulang masa ani, so no problem lah.. aku ada baby hair kaliah sama macam si H**** atu,, ah? jadi apa? stewardess? oh? I'm so flattered, malu ku ehh.." ahaa antam kau ann,, agatah jadi pramugari dulu.. :)

These are the JYNX sugarholes, haha durang dua ni boleh jua dikatakan macam pasukan bulan sabit merah, haha anyways smile for the camera sugarholes!! SG


Oh yes!! we must wear the safety belt so that we will not get hurt, ahaahaa,, bagus ummi,, the spirit of healthiness!!

apa lagi nii eenbie ah? mengusut ganya krajanya,, shhh.. be quiet, liat tu tom and jerry ahh.. haha ohh, kau kan nlipun babumu? jangantah,, babumu kraja masih tu,, lagipun nada ya kan mencari kau tu, haha nadadeh, asen kku..


Finally, after all this years knowing si sai, anilah latest picturenya haha,, BERJAYA!! sai? yuhuu? waseyh, mengelamun ni? aaaa sal si nass nii? or so Joyah? huh? menanah otak mikirkan? tsk- tsk- tsk.. haha ;p

Yeahh.. Itu dia TOM AND JERRY sasat bahasa,, but still, we love it. haha


kami ke seria atu pasalnya kami ada taklimat kerjaya.. which was interesting but at the same time BORING!! sal maths and physics,, ughh ada usul mua orang pandai maths sama physics kah kami ani?? inda kaliah!! well accept si ummi sama eenbie yg pandai maths sama physics, biasalah durang sayoh's ou- lewel stewdent kaliah!! yay! hoh-hoh.
































Ho yeah? I know what you are thinking right now, mmm-hmm... "wow jynx ada tour bus lahh *meleleh air liur*" hahahahaa.. oh well, what can we say,, we are so so so so en antah ehh,, yang penting kami naik bas yang selesa penuh dengan kawan- kawan yang kami sayangi. hehe.. drivernya pun baik kaliah.. ia liatkan kami crita cartoon tom and Jerry.. haha tapi salah language yow. bahasa cina tah pulang,, haha what the F? ho yeah, tapi syukur tah daripada nada kan? haha.. believe it or not, kami tah orang yang paling inda teranah dalam bas atu, haha sal kami jadi entertainer, si ann jadi pramugari aka stewardess, ummi, dezy sama eenbie jadi penyanyi,, oh well what can we say? haha si sai sama miming jadi assistant si ann, dorang atu macam jadi SP; Stewardess Practice. haha.. So far so good? si keemah paning uleh kami sampai ia tertidurr didalam bas sal ia cakap kami ani inda mau dilarang.. haha in the end kami sampai kesana dengan selamat and pulang pun dengan selamat.. tapi kami akhir sampai keskulah.. kana tinggalkan bah leh boss masing- masing. haha tapi kami tarus practice nasyid sama cikgu yassin ;)




overall, it was an EDUCATIONAL TRIP. HAHA tapi in the end kami ngalih brabis kaliah.. gila kalii, walau apapun, doakan supaya kami tetap akan bersama hingga ke akhir hayat, amin :')















No comments:

Post a Comment